Portfolio

Benieuwd naar de mogelijkheden en wat klanten van ons vinden?
Hieronder vind je een kleine greep uit de websites die we de afgelopen tijd ontwikkeld hebben.

Stijlvol Webdesign maakt ook op maat gemaakte bedrijfs- en promotiefilmpjes in de vorm van een computeranimatie. Deze korte animaties zijn speciaal ontworpen om op een prettige manier de aandacht van uw bezoekers of doelgroep te trekken. De animaties zijn perfect voor het promoten van uw werk, diensten of website. Ook voor educatiedoeleinden zijn ze zeer geschikt. Na oplevering kunt u de animatie vrij gebruiken en verspreiden op bijv. social media.

Online promotiefilmpje
Video afspelen
Online promotiefilmpje
Video afspelen

reviews

Wat vinden onze klanten?

Ik zocht iemand die af en toe wat aanpassingen wilde doen aan mijn site. Via mond-tot-mondreclame kwam ik in contact met Michaël Zwaaf. Na een aantal jaren wat bijwerken en schaven kwam hij met het voorstel om mijn gedateerde website te vernieuwen. Het resultaat was een compleet nieuwe site helemaal modern aangepast. Ik ben zeer tevreden en naast mij vele anderen en voel me trots op mijn site.

Ook bood Michaël mij een onderhoudscontract aan waar ik graag gebruik van maak. Hij neemt mij werk uit handen waar ik geen verstand van heb. Michaël is in mijn ogen erg bescheiden maar staat voor kwaliteit en klasse. Ook reageert hij snel op een vraag, opmerking of verzoek.

Kortom reden te over om met Michaël in zee te gaan. Een goede keus!