Jouw eigen website!

een eigen website

Waarom een website?

Facebook en Instagram zijn leuk, maar wil je écht professioneel overkomen, dan is een eigen website onmisbaar. Jouw website is je visitekaartje. Het stelt je in staat om 24/7 met je doelgroep te communiceren. Je kunt er laten zien wie je bent en wat je te bieden hebt.

Veel mensen vinden het bovendien prettig om eerst op een website te kijken voordat zij daadwerkelijk met een bedrijf contact opnemen. Het is daarom cruciaal dat je online goed vindbaar bent en dat jouw website een professionele en overtuigende indruk achterlaat. Met een goede website kun je potentiele klanten overtuigen om juist met jouw in zee te gaan!

Een nieuwe website laten maken.
Een website laten maken

kwaliteit voor een vriendelijke pijs

Betaalbaar én professioneel

Een mooie en professionele website hoort voor iedereen betaalbaar te zijn. Of het nu gaat om een kleine website voor particulier gebruik of een omvangrijke website voor je eenmansbedrijf, bij ons staat kwaliteit voorop. Om dit waar te kunnen maken, richten wij ons uitsluitend op particulieren en kleine zelfstandigen.

Dus wil je een website voor je hobby, vereniging of eenmansbedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bouwen jouw website naar de nieuwste inzichten, rekening houdend met jouw wensen en budget.

De techniek

WordPress

Wij maken jouw website met WordPress. Dit is wereldwijd het meest populaire programma voor het bouwen van professionele websites voor particulieren, verenigingen en kleine tot  middelgrote bedrijven. WordPress is zeer flexibel en de mogelijkheden die het biedt zijn nagenoeg onbeperkt.

Naast WordPress als basis, maken wij uitsluitend gebruik van premium plugins en schrijven we in de programmeertalen HTML, CSS en JavaScript. We maken zo min mogelijk gebruik van kant-en-klare templates. In principe is elke website maatwerk!

Website code en wordpress
Een veilige website

veilig en robuust

Veiligheid

Een website moet er niet alleen goed uitzien; hij moet ook voldoen aan de AVG, de privacywet. Dit betekend dat jouw website moet worden voorzien van een privacyverklaring en in de meeste gevallen ook van een cookiemelder.

De AVG stelt geen specifieke technische eisen aan een website. Toch vinden wij het belangrijk dat jouw website ook technisch veilig is. Zaken zoals een SSL-certificaat, antivirussoftware en security headers installeren wij daarom gratis. Wij zijn één van de weinige webbouwers die dit standaard levert.

uitstraling en inhoud

Design en functionaliteit

Een mooi design is nog geen garantie voor succes. Een website dient vooral een heldere boodschap te hebben, vertrouwen uit te stralen en overzichtelijk te zijn. Wat is jouw doelgroep? Wat wil je uitstralen en welke boodschap wil je overbrengen? Wij denken mee en geven je tips en adviezen.

Omdat je ook graag via Google gevonden wil worden, besteden wij uiteraard ook aandacht aan de SEO, de vindbaarheid en ranking van jouw website via Google.

SEO. Vindbaarheid in Google.

een goede website betaalt zichzelf

Kosten

Ons uitgangspunt is dat een mooie en professionele website voor iedereen betaalbaar moet zijn. Onze prijzen zijn gebaseerd op jouw wensen, doelen en budget. De één heeft genoeg aan een paar pagina’s tekst en afbeeldingen, de ander wil een omvangrijke website met betaalfuncties, boekingsopties of nieuwsmailings. In principe is alles mogelijk!

Vooraf bespreken wij vrijblijvend je wensen, de mogelijkheden en de definitieve prijs. Hierna besluit je pas of je met ons in zee wil gaan.